Waxen Almere Buiten

december 21, 2021 @ 11:26AM

Waxen Almere Buiten | Vanaf heden kunt u via de website van VitaCare Health Solutions boeken voor Pearl Waxen. Pearl waxen is een striploze wax voor ontharen die gemakkelijk is aan te brengen en minder irritatie aan de huid geeft. Het is bovendien minder pijnlijk en verwijderd ook de zachtere haartjes tot aan de wortel.

Pearl Wax is de nieuwste ontharingsmethode. Een zeer effectieve en gebruiksvriendelijke manier van ontharen. Razend populair in de Verenigde Staten en is nu ook verkrijgbaar in Nederland. De Pearl Wax zal je ongetwijfeld voorbij zien komen in een beautyblad, op Instagram of op Facebook.

Ontharen of waxen Almere Buiten bij vitacare health solutions almere

Wat is Pearl Wax?

Waxen Almere Buiten bij VitaCare Health Solutions

Pearl Wax zijn harde boontjes die met behulp van een Wax Heater vloeibaar gemaakt worden. Zodra de Pearl Wax op temperatuur is, kan het op het gewenste lichaamsdeel worden aangebracht.

Deze hars heeft een harde structuur als het koud is en wordt door het verwarmen met een harsverwarmer stroperig. Met een spatula wordt een laag aangebracht op het gewenste gebied. Zodra de Pearl Wax is opgedroogd kan het worden verwijderd, zonder dat hiervoor strips nodig zijn. De Pearl Wax is geschikt voor het verwijderen van alle soorten haargroei en kan vrijwel op alle delen van het lichaam worden gebruikt (gezicht, armen, benen, oksels, bikinilijn). Zowel grotere als kleinere lichaamsgedeelten kunnen effectief en efficiënt worden onthaard.

Waxen Almere Buiten? Maak een afspraak bij VitaCare Health Solutions voor een Pearl Wax behandeling.

Pearl Wax is uitermate geschikt voor personen met een gevoelige huid en voor de meer gevoelige gebieden, zoals rondom de bikinlijn. Waarom? De Pearl Wax wordt in vloeibare, warme vorm aangebracht op het gewenste lichaamsdeel. De Pearl Wax zal zich alleen vastkleven aan de haartjes, en dus niet aan de huid. Daarnaast wordt door de warmte van de wax de poriën geopend. De combinatie van deze twee factoren samen zorgen ervoor dat het ontharingsproces met Pearl Wax bijzonder aangenaam verloopt.

De Pearl Wax is ook zeer geschikt voor mannen die graag hun borst, buik- en rughaar of andere gebieden effectief willen ontharen voor een langdurig resultaat.

De voordelen van Pearl Wax

Waxen Almere Buiten bij VitaCare Health Solutions

Kort samengevat zijn dit de belangrijkste voordelen van Pearl Wax:

  • Geen strips nodig. De Pearl Wax wordt vanzelf hard en kan gemakkelijk worden verwijderd.
  • Uitermate geschikt voor de gevoelige huid. Pearlwax kleeft zich alleen vast aan de haartjes, dus niet aan de huid. Daarnaast openen de poriën zich door de warmte. De combinatie van deze twee factoren zorgen ervoor dat het ontharingsproces bijzonder aangenaam verloopt.
  • Bevat huidvriendelijke en revitaliserende ingrediënten.
  • Geschikt voor het verwijderen van ongewenste haargroei op elk lichaamsdeel, inclusief gezicht, oksels en bikinilijn.
  • De Pearl Wax verwijderd zowel dikke stugge haren als donshaartjes.
  • Geen gedoe met plakkerige handen.
  • De beste ontharingsmethode van dit moment.

Reacties gesloten.

WhatsApp ons
Stuur via WhatsApp
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial