Over onze Schoonheidssalon

februari 6, 2019 @ 4:09PM

Mijn naam is Sandya Baidjoe. Ik ben orthomoleculair therapeut en gecertificeerd masseuse. Orthomoleculaire therapie is een vorm van natuurgeneeskunde op wetenschappelijke basis dat zich richt op het voeden en reinigen van het lichaam om gezond te worden of gezond te blijven. In mijn schoonheidssalon behandel ik uiteenlopende chronische klachten welke ik kan behandelen met voedingsadvies en voedingssupplementen en/of gerichte massages.

schoonheidssalon almere vitacare health solutions, schoonheidsspecialiste sandhya baidjoe

Massages in onze schoonheidssalon

Onze massages worden gegeven door professioneel opgeleide masseuses/schoonheidsspecialisten en richten zich op het verminderen van stress gerelateerde klachten, ontspanning en het verhelpen van lichamelijke klachten. Ook kan een massage ingezet worden om cellulitis te verminderen d.m.v. een speciaal daarop gerichte massagetechniek.

massagesalon schoonheidssalon massagetafels vitacare health solutions in almere

Gezichtsbehandelingen

In onze schoonheidssalon geven we gezichtsbehandelingen aan zowel mannen als vrouwen. Een gezichtsbehandeling kan ingezet worden om huidklachten te helpen verminderen. Denk daarbij aan klachten als eczeem, gordelroos, pigmentvlekken, vitiligo en psoriasis. Een gezichtsbehandeling is een behandeling waarin het decolleté, hals en gelaat wordt gereinigd, verzorgd en gevoed. Door te reinigen, dode huidcellen te verwijderen en uw gezicht van de juiste voeding te voorzien, wordt een gezonde en goed gehydrateerde huid bevorderd.

Bij een gezichtsbehandeling wordt er rekening gehouden met uw specifieke huidbehoeftes. Daarom gebruikt de schoonheidsspecialiste producten aangepast op uw huidtype. Bovendien gebruiken wij uitsluitend natuurlijke producten.

Gewicht verliezen

In de schoonheidssalon kunnen we u helpen gewicht te verliezen. Dat kan door het volgen van een stofwisselingskuur met een daarbij voorgeschreven dieet en/of een cavitatie behandeling waarmee u snel en plaatselijk vet kwijt kunt raken. Bovendien kan dit ingezet worden om een strakkere huid te krijgen omdat deze behandeling de aanmaak van collageen bevorderd.

Voedingsadvies

Orthomoleculaire therapie kan ingezet worden om u te helpen met uiteenlopende lichamelijke en mentale problemen. Ik kan samen met u gericht kijken waar de klachten vandaan komen om tot een persoonlijk voedingsadvies te komen. Een voedingsadvies kan bestaan uit een aanpassing van voeding aangevuld met specifieke voedingssupplementen. Eventueel ondersteund door gerichte massagetechnieken.

Contact opnemen met onze schoonheidssalon

U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of u kunt meteen een afspraak maken voor een intake en behandeling naar keus via het afspraakformulier.

WhatsApp ons
Stuur via WhatsApp
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
%d bloggers liken dit: