kerstdiner dagbesteding vitacare almere kerstboom kerstpakket featured

Kerstdiner Dagbesteding VitaCare Health Almere

december 19, 2021 @ 11:22PM

Dit jaar hadden we een kerstdiner georganiseerd in de dagbesteding van VitaCare. Dit werd gehouden op vrijdag 17 december van 17.00 tot 21.00 uur. Iedereen nam wat te weten of te drinken mee. Er was meer dan genoeg eten en drinken. Zelf hadden we ook lekkere pasta gemaakt met Italiaans gekruide kip. Iedereen vond het super lekker.

De leiding van de dagbesteding van VitaCare Health had voor iedereen een kerstpakket met wat lekkers erbij. Dit werd goed ontvangen. Er werd veel gelachen en gekletst tijdens het kerstdiner en iedereen had het erg naar zijn zin. Ook Sandhya werd verrast met een paar leuke cadeaus. Er was Indonesische pandan cake, iemand had pinda koekjes meegenomen, er waren pannenkoeken en er was volop vlees, groenten en fruit.

Kerstdiner met muziek, zang en dans

Na het kerstdiner hadden we een karaoke georganiseerd met muziek naar keuze. Iedereen vond dit super leuk en deed vol overgave mee. Voor deze avond hadden we een karaoke machine aangeschaft met twee microfoons erbij en een bluetooth verbinding. Zodoende konder we via een telefoon en iTunes muziek naar keuze afspelen. Om de beurt gingen onze gasten meezingen met hun favoriete muziek. Dat was echt heel erg leuk en we hadden volop lol. Helaas was het alween snel tijd om naar huis te gaan maar we gaan vaker dit soort avonden organiseren.

Is VitaCare helemaal nieuw voor je en wil je eens bij ons komen kijken voor een kennismaking voor jezelf of voor iemand die een leuke dagbesteding zoekt? Wil je ook deel uitmaken van zoiets als ons kerstdiner of een ander feestje? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Wij van VitaCare Health hebben veel kennis van Beauty & Lifestyle producten. We hebben ervaring met kinderen en jongvolwassenen die een verstandelijke beperking hebben en op speciaal onderwijs zitten of hebben gezeten. Daarom leek het ons leuk om binnen onze Beauty Salon in Almere dagbestedingsplekken aan te gaan bieden. Voor deze dagbesteding is een indicatie Wlz of Wmo vereist.


VitaCare Health dagbesteding is een onderdeel van Roma Business Solutions

Een andere dagbesteding van Roma Business Solutions is VitaWebCare dagbesteding ICT & Webdesign in Almere Buiten

Reacties gesloten.

WhatsApp ons
Stuur via WhatsApp
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial