Dagbesteding in Almere Buiten VitaWebCare ICT Webdesign
Dagbesteding in Almere Buiten VitaWebCare ICT Webdesign

Dagbesteding in Almere Buiten met ICT & Webdesign

november 20, 2021 @ 8:51PM

Onze overkoepelende organisatie Roma Business Solutions heeft een nieuwe dagbesteding in Almere Buiten geopend. Naast VitaCare Health dagbesteding is er nu ook een dagbesteding die zich bezig houdt met ICT. De naam van deze nieuwe dagbesteding is VitaWebCare ICT & Webdesign. Deze is opgestart om meer technische mensen met een beperking te bedienen.

VitaWebCare dagbesteding in Almere Buiten voor ICT & Webdesign VitaWebCare is voor mensen met een beperking die een indicatie Wlz of Wmo hebben. Het internet is tegenwoordig zo’n belangrijk onderdeel van ieders leven dat het nooit te vroeg of te laat is om te beginnen met het leren van Webdesign! VitaWebCare is een dagbesteding in Almere Buiten met ICT voor kinderen en (jong) volwassenen met een beperking die willen leren hoe je websites moet ontwerpen en bouwen. Hier leer je hoe je code moet schrijven in html om een website te bouwen en vorm te geven door middel van stylesheets.

Net als met bijvoorbeeld huizen en gebouwen, is het een goed idee om eerst op papier te tekenen wat we in ons hoofd hebben voordat we beginnen met bouwen. Als je zomaar begint te metselen heb je straks een schuur in plaats van een mooie slaapkamer! Het tekenen voorkomt dat we veel tijd verliezen tijdens het bouwen. In onze dagbesteding in Almere leer je een website gestructureerd en orderlijk te ontwerpen. Daarmee ondersteun je ook het mentale proces om gestructureerd te denken en te werken. Je krijgt daarmee overzicht in je dagelijkse activiteiten.

Leer werken met HTML in onze dagbesteding in Almere

Je hebt misschien wel eens een brief op de computer geschreven of een verslag gemaakt. Die schrijf je vaak in een tekst verwerker zoals Microsoft Word wat precies daarvoor is ontwikkeld. HTML kun je veel beter in een code editor schrijven. Een code editor helpt ons en maakt het schrijven van HTML veel makkelijker. Een code editor begrijpt wat we met deze code bedoelen en geeft de verschillende onderdelen een kleurtje. In onze dagbesteding in Almere leer je werken met een code editor.

Meer informatie kun je vinden op de website van VitaWebCare ICT & Webdesign

Reacties gesloten.

WhatsApp ons
Stuur via WhatsApp
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial