Huidbehandeling Almere | Huidanalyse, huidscan en behandeling

juli 14, 2019 @ 11:08PM

Huidbehandeling van VitaCare Health Solutions Almere om uw huid zichtbaar te verbeteren

★★★★★ 4.8 gebaseerd op 27 beoordelingen
5 1

Huidbehandeling Almere | Cosmetica producten op de markt zijn volop verkrijgbaar. Is er wel eens door een professional goed gekeken naar jouw huid en huidconditie? Om een goed advies te kunnen krijgen is het belangrijk dat je weet hoe de conditie van jouw huid is, hiervoor heb je een huidanalyse en huidscan nodig. Bij een afspraak voor een behandeling krijg je een huidanalyse en huidscan cadeau! Je krijgt een eerlijk en goed advies hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen, behandelen of een huidprobleem kunt aanpakken met eventueel een behandelplan op maat.

Huidbehandeling almere Acne vitacare health solutions

Om een goed beeld te krijgen van jouw huid tijdens de huidanalyse dien je je huid te reinigen met een cleansing product zonder fruitzuren. Bovendien is het aan te raden om geen crème of foundation op te hebben voor het beste resultaat.

Aan iedere Huidbehandeling gaat een uitgebreid consult vooraf, waarbij u samen met de therapeut een Huidbehandelingsplan opstelt. Daarna wordt er een huidanalyse gedaan en wordt uw medische voorgeschiedenis bestudeerd. Naast de behandeling zelf, stelt onze therapeut ook een passend follow-up traject op, waarbij ook wordt gekeken welke producten voor uw huid de best mogelijke verzorging bieden. Op het gebied van nazorg, bent u dus een heel belangrijke schakel.

Wat is Huidbehandeling ? | Huidbehandeling Almere

Huidproblemen zoals overbeharing, acne, littekens en kleurverschillen van de huid kunnen als storend worden ervaren. Er kan gevoel van schaamte optreden voor uzelf of voor uw omgeving. Het blijkt dat nog te veel mensen het idee hebben dat hun aandoening misschien niet behandeld kan worden. Daarnaast hebben mensen vaak moeite met het bespreekbaar maken van een aandoening of probleem. Op onze afdeling Huidbehandeling worden behandelingen uitgevoerd die uw huid zichtbaar verbeteren.

De betekenis van de kleuren tijdens de huidscan | Huidbehandeling Almere

  • licht paarse vlekken : vochtarme huid
  • donkerbruine vlekken : pigmentvlekken
  • fluoriserende oranje stipjes : onzuiverheden
  • witte vlekken : verhoornde huid
  • oranje-gele vlekken : vette huid
  • donkerrood-donkerpaars : verouderde huid

Kosten van een huidscan en/of behandeling | Huidbehandeling Almere

De kosten van een los consult huidanalyse en huidscan van 45 minuten bedragen 24,95. Maak je een afspraak voor een analyse + scan + behandeling dan komen de kosten van € 24,95 te vervallen.

Huidbehandeling Almere, de kleuren tijdens de huidscan


Recensies

U kunt hier uw recensie achterlaten.

Naam
E-mail
Titel recensie
Beoordeling
Recensie
WhatsApp ons
Stuur via WhatsApp
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
%d bloggers liken dit: