Gezichtsverzorging mannen

november 5, 2020 @ 9:37PM

Een intensief skin care moment in je gebruikelijke routine van huidverzorging

★★★★★ 4.8 gebaseerd op 27 beoordelingen
5 1

Gezichtsverzorging mannen Almere | Nu kun je ook boeken voor een gezichtsbehandeling/gezichtsverzorging voor mannen. Verras jouw man, vriend of jezelf. De behandeling is erop gericht om de toestand van de huid te verbeteren. Tevens een mooie teint te geven en de gezichtsspieren te ontspannen. Eveneens worden rimpels verminderd. Alle tekenen van vermoeidheid uitgewist. De bloed­door­stroming en cellulaire uitwis­selingen bevordert en stress (wat vaak de oorzaak is van huid­problemen) verlicht.

gezichtsverzorging mannen vitacare health solutions almere

Waarom gezichtsbehandeling voor mannen? | Gezichtsverzorging mannen Almere

Mannen verzorgen hun uiterlijk steeds beter. Niet krijgen kleding en kapsels meer aandacht dan vroeger. Ook besteden mannen meer tijd en geld aan skin care en de verzorging van de huid. Steeds meer heren maken eens in de zoveel tijd een afspraak bij de schoonheidsspecialiste voor een gezichtsverzorging.

Wat mag je van een gezichtsbehandeling verwachten? | Gezichtsverzorging mannen Almere

Een gezichtsbehandeling moet je zien als een intensief skin care moment in je gebruikelijke routine van huidverzorging. Het is dus niet zo dat je geen omkijken meer naar je huid hebt als je regelmatig een gezichtsverzorging laat doen. Je huid dagelijks met goede huidproducten verzorgen is en blijft de basis voor een mooie huid. Een gezichtsbehandeling is een (welkome) extra en is géén vervanging van je dagelijkse skin care.

Gezichtsverzorging mannen Almere, producten van Natura Siberica

Wat doet een gezichtsbehandeling voor je huid? | Gezichtsverzorging mannen Almere

Er zijn vele soorten gezichtsbehandelingen. Kies het type behandeling op basis van je huidtype en de behoeften van je huid. De schoonheidsspecialiste kan je daarbij adviseren. Een gezichtbehandeling kan verschillende dingen voor je huid doen:

a. Een gezichtsverzorging kan je huid grondig reinigen

Het schoonmaken (cleansen) van de huid is een belangrijk onderdeel van een gezichtsbehandeling. De schoonheidsspecialiste beschikt over specifieke producten en instrumenten voor de reiniging van je gezichtshuid. Bovendien zal zij meer aandacht besteden dan je gewoonlijk thuis doet.

Onderdeel van het reinigingsproces is vaak ook het verwijderen van meeëeters en gerstenkorrels die zich vooral in de puberteit nog wel eens willen vormen en zich thuis vaak niet al te gemakkelijk laten verwijderen.

b. Een gezichtsbehandeling kan het aanzien van je huid verbeteren

Een ander onderdeel van de gezichtsverzorging is vaak: exfoliëren. Dit is niet anders dan het verwijderen van de dode huidcellen. Je gezichtshuid voelt hierna weer schoon, maar vooral ook glad aan. De bloedcirculatie wordt gestimuleerd en littekens, rimpels en huidvlekken kunnen minder zichtbaar worden.

c. Een gezichtsbehandeling kan je huid (tijdelijk) hydrateren

Een gezichtsbehandeling dient er ook toe om je huid eens extra goed te hydrateren en te voeden. Doordat de huid eerst grondig wordt gereinigd worden de hydraterende en voedende producten beter door de huid opgenomen. Je huid ziet er na een gezichtsverzorging vaak soepel en zacht uit. Een goed gehydrateerde en gevoede huid is bovendien beter beschermd tegen schadelijke factoren van buitenaf.

De kosten van een behandeling | Gezichtsverzorging mannen Almere

49,99 voor een behandeling van 60 minuten

€ 79,98 voor gezichtsbehandeling van 60 min + rug-nek-schoudermassage van 30 min

€ 99,99 voor voor gezichtsbehandeling van 60 min + ontspanningsmassage van 60 minRecensies

U kunt hier uw recensie achterlaten.

Naam
E-mail
Titel recensie
Beoordeling
Recensie
WhatsApp ons
Stuur via WhatsApp
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
%d bloggers liken dit: