Gezichtsbehandeling

december 21, 2021 @ 11:19AM

Voor elke Gezichtsbehandeling maken wij een analyse van de huid en bekijken we waar de de aandachtspunten liggen

★★★★★ 4.8 gebaseerd op 27 beoordelingen
5 1

Een gezichtsbehandeling is een behandeling waarin het decolleté, hals en gelaat wordt gereinigd, verzorgd en gevoed. Door te reinigen, dode huidcellen te verwijderen en uw gezicht van de juiste voeding te voorzien, wordt een gezonde en goed gehydrateerde huid bevorderd.

Bij een gezichtsbehandeling wordt er rekening gehouden met uw specifieke huidbehoeftes. Daarom gebruikt de schoonheidsspecialiste producten aangepast op uw huidtype.

gezichtsbehandeling almere dame blij met haar uiterlijk

Voor elke gezichtsbehandeling maken wij een analyse (m.b.v. een huidscan) van de huid en bekijken we waar de de aandachtspunten liggen op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. Na de huidanalyse overleggen we met u waar we tijdens de gezichtsbehandeling de focus op gaan leggen. Na afloop van de behandeling geven we u ook graag een huid- en product advies om thuis de huid op peil te houden en de huidverbetering voort te zetten.

Wij gebruiken uitsluitend de natuurlijke producten van Natura Siberica.

gezichtsbehandeling almere Skincare

Basis gezichtsbehandeling | Heerlijk verfrissend en verzorgend

  • Oppervlakte reiniging van het gezicht
  • Diepte reiniging van de huid
  • Epileren wenkbrauwen
  • Peeling voor uw gelaat
  • Een masker voor decolleté en gelaat
  • Oog & dagverzorging op het gezicht

Natura Siberica Age-delay met kaviaar

Uw huid wordt behandeld met de Age-delay producten van Natura Siberica, deze zijn ook verkrijgbaar in de salon, zodat u thuis uw huid iedere dag met de producten kan onderhouden.

De Sibérie Blanche is onze nieuwe lijn voor gezicht, lichaam en haar. Het brengt de puurheid van Scandinavië samen met de kracht van de Siberische wildernis en de ruige natuur van de Faeröer eilanden. De producten zijn gebaseerd op de meest effectieve ingrediënten van kruiden en planten die alleen te vinden zijn in dit soort heftige klimaten en beschikken hierdoor over unieke eigenschappen.

Geschikt voor de leeftijd 25+ jaar

gezichtsbehandeling almere Natura Siberica Caviar Gold

Natura Siberica Caviar Gold (goud)

Experts van het laboratorium van Natura Siberica hebben een nieuwe unieke lijn gecreëerd die bestaat uit vier collecties om je huid jong en perfect te laten zien.

De Caviar Gold lijn combineert uitzonderlijke eigenschappen van zwarte kaviaar en kostbaar vloeibaar goud met een speciaal gecreëerd Wild Herbal Energizing Complex – complex van unieke wilde Siberische planten om u de gave van jeugd en schoonheid te geven, de huid op te tillen en rimpels uit te gladden. Alle producten zijn verkrijgbaar in onze salon.

Geschikt voor de leeftijd van 30-40.

gezichtsbehandeling almere Natura Siberica Caviar Platinum

Experts van het laboratorium van Natura Siberica hebben een nieuwe unieke lijn gecreëerd die bestaat uit vier collecties om je huid er jong en perfect uit te laten zien.

De Caviar Platinum lijn bevat unieke eigenschappen van zwarte kaviaar, kostbare platina en Active Northern Lifting Complex – een innovatieve natuurlijke complex van wilde Siberische adaptogene plantendie  bekend staan om hun bijna wonderbaarlijke herstel van functies. Caviar Platinum behandelingen produceren een krachtig verjongend effect waardoor het een “veilig schild” voor externe schade biedt. Al deze producten zijn verkrijgbaar in onze salon.

Geschikt voor de leeftijd van 45+

Gezichtsbehandeling Almere: 60 min voor 39,95
Prijs elders: €49,95

Wat doet een schoonheidsspecialist | Bron: WikipediaRecensies

U kunt hier uw recensie achterlaten.

Naam
E-mail
Titel recensie
Beoordeling
Recensie
WhatsApp ons
Stuur via WhatsApp
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Donatie