begeleid wonen dagbesteding almere google reviews

Begeleid Wonen met Dagbesteding bij VitaCare Health Almere

december 11, 2021 @ 11:41PM

VitaCare heeft steeds meer tevreden cliënten die ergens anders begeleid wonen in Almere. Dat blijkt wel uit de goede reviews die zij schrijven. Zo heeft een nieuwe cliënt onlangs een hele mooie review geschreven die wij in dit bericht publiceren.

De dame in kwestie woont in een woonlocatie voor begeleid wonen in Almere Buiten. Zij werkt nu sinds november 2021 bij ons in de dagbesteding. Ze heeft het erg naar haar zin en is erg enthousiast over eigenlijk alles wat wij doen. Ze doet daarom ook goed mee met alle activiteiten die wij aanbieden. Vanwege de privacy hebben we de naam van deze dame onleesbaar gemaakt.

begeleid wonen dagbesteding vitacare almere buiten

Steeds meer dames die begeleid wonen melden zich bij ons aan. Vaak geven ze aan dat ze eerder van ons bestaan hadden willen weten. We zijn dan ook erg druk om onszelf te promoten op internet en social media. Wat ook helpt is mond op mond reclame om persoonlijke ervaringen met onze dagbesteding aan elkaar door te geven.

Begeleid wonen met Dagbesteding bij VitaCare

Mensen kunnen bij ons een dag vrijblijvend meedraaien. Ben je zelf op zoek of ben je bijvoorbeeld een ambulant begeleider – al dan niet verbonden aan een woonlocatie met begeleid wonen – en ben je op zoek naar een geschikte dagbesteding voor je cliënt. Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken.

Wij van VitaCare Health hebben veel kennis van Beauty en uiterlijke verzorging. We hebben ervaring met kinderen en jongvolwassenen met een verstandelijke beperking en/of autisme. Mensen die op speciaal onderwijs zitten of hebben gezeten en nu thuis of begeleid wonen. Daarom leek het ons leuk om binnen onze schoonheidssalon dagbestedingsplekken aan te gaan bieden. Voor deze dagbesteding in Almere is een indicatie Wlz of Wmo vereist.

Een andere dagbesteding die wij onlangs zijn gestart is voor mensen die graag met computers en het internet werken. Het is dan ook een dagbesteding die zich bezighoudt met ICT. Wil je meer informatie over deze dagbesteding, ga dan naar de website van VitaWeb ICT & Webdesign. Ook deze dagbesteding is voor mensen met een Wlz of Wmo indicatie die al dan niet begeleid wonen.

Reacties gesloten.

WhatsApp ons
Stuur via WhatsApp
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial