Korean Glass Skin Vitacare Health Solutions Almere

27/06/2019
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Korean glass skin, de trend uit Zuid-Korea

Korean glass skin, de trend uit Zuid-Korea

juni 27, 2019 @ 11:33PM

Korean glass skin, volkomen vrij van oneffenheden!

Alles wat op beautygebied in Zuid-Korea gebeurt, is hot. De hele wereld kijkt ernaar. Van tien lagen skincare op je huid, sheetmaskers, tot alles wat glanst en glosst. Neem nu de trend Korean glass skin, vrij vertaald de glazen huid. Wat is dat nu weer?! Simpel gezegd gewoon een huid die heel transparant is en volkomen vrij van oneffenheden. Een dewy skin zeggen de Amerikanen al twintig jaar. Het werd gepromoot onder de toenmalige topmodellen van de wereld, die werden voorgesteld als de Clean Team. Nothing new, maar wel vreselijk moeilijk te bereiken zo’n huid, if it does not come by nature;-)

We weten dat begin van dit millennium ineens de foundation ‘uit’ was onder twintigers. De huid moest er zo bleek en naturel mogelijk uitzien. Hypes komen en gaan, het is maar net wat je mooi vindt en welke influencer nu weer hot is, en voilà, daar ren je achter aan. Zo ook achter Ellie Choi uit Zuid-Korea.

Na slechts twee maanden geleden haar huidverzorgingsroutine op Instagram te hebben gezet, heeft Ellie Choi al meer dan 34.000 likes verzameld voor haar tips om deze, voor wat nu doorgaat als Koreaanse beautylook, te bereiken. De ‘glazen huid’ is sindsdien een schoonheidsideaal in Korea.

Lees verder →

11/03/2019
door admin
Reacties uitgeschakeld voor cavitatie – Afvallen waar je wilt

cavitatie – Afvallen waar je wilt

maart 11, 2019 @ 8:53PM

Met behulp van een behandelkop en contactserum wordt de te behandelen zone zacht gemasseerd (zoals bij het maken van een echo). Deze straalt ultrasone geluidsgolven uit, waardoor de wanden van de vetcellen los getrild worden (cavitatie). Door deze trilling word het vrijgekomen vet vloeibaar gemaakt om samen met de kapotte celwanden via de bloedcirculatie, het lymfatisch systeem, de nieren en de blaas op natuurlijke wijze het lichaam te verlaten.

cavitatie dubbele kin voor en na

 

Het klinkt misschien onwerkelijk, maar door deze cavitatie-techniek worden vetcellen daadwerkelijk vernietigd. Het lichaam is niet in staat nieuwe vetcellen aan te maken. Dit maakt u dus permanent slanker en het is gehéél pijnloos , zonder chirurgische ingreep. Cavitatie is geschikt voor dames en heren van 18+, voor buik, lovehandles, onderkin enz.,  waar sporten en diëten maar geen effect op willen hebben. Je kunt rekenen op gemiddeld 1 cm verlies in omtrek per behandeling, of wel zo’n 6 cm (gemiddeld) slanker per kuur.

 

Lees verder →

19/07/2018
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Gezonde recepten; waarom is dit nou zo belangrijk?

Gezonde recepten; waarom is dit nou zo belangrijk?

juli 19, 2018 @ 4:18PM

Op het internet komen dagelijks gezonde recepten, artikelen, reviews en hotspots online. Makkelijke, gezonde en (vegetarische) gerechten en artikelen, tips en weetjes waarmee men u wilt informeren en inspireren op het gebied van gezond eten, bewust eten en bovenal; lekker eten!

Allemaal heel lekker en leuk die recepten en informatie. Maar laten we eens stil staan bij de vraag ‘waarom is gezond eten nou zo belangrijk’ voor je?

Gezonde recepten gratis bij VitaCare Health

Lees verder →

26/04/2018
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Waxen Almere Buiten

Waxen Almere Buiten

april 26, 2018 @ 11:08PM

Waxen Almere Buiten | Vanaf heden kunt u via de website van VitaCare Health Solutions boeken voor Pearl Waxen. Pearl waxen is een striploze wax voor ontharen die gemakkelijk is aan te brengen en minder irritatie aan de huid geeft. Het is bovendien minder pijnlijk en verwijderd ook de zachtere haartjes tot aan de wortel.

Pearl Wax is de nieuwste ontharingsmethode. Een zeer effectieve en gebruiksvriendelijke manier van ontharen. Razend populair in de Verenigde Staten en is nu ook verkrijgbaar in Nederland. De Pearl Wax zal je ongetwijfeld voorbij zien komen in een beautyblad, op Instagram of op Facebook.

Lees verder →

18/04/2018
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Gezichtsbehandeling Almere Buiten

Gezichtsbehandeling Almere Buiten

april 18, 2018 @ 10:20PM

Gezichtsbehandeling Almere Buiten | VitaCare Health Solutions in Almere Buiten is gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen van uiteenlopende huidtypen. Bent u op zoek naar een Gezichtsbehandeling in Almere Buiten? Zoek dan niet verder en maak online een afspraak. Onze gespecialiseerde medewerkers gaan grondig te werk om maximaal resultaat te verkrijgen.

Gezichtsbehandeling almere buiten bij vitacare health solutions

Waar bestaat een Gezichtsbehandeling in Almere Buiten uit?

Gezichtsbehandeling Almere Buiten

Een gezichtsbehandeling in Almere Buiten bij VitaCare Health Solutions bestaat in eerste instantie uit een huidanalyse en huidscan om de conditie van uw huid te kunnen bepalen. Aan de hand van deze bevindingen worden ook de voor u meest geschikte huidverzorgingsproducten geselecteerd.

Lees verder →

03/04/2018
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Wat is een ontspanningsmassage

Wat is een ontspanningsmassage

april 3, 2018 @ 11:52PM

Regelmatig wordt er gevraagd: “Wat is een ontspanningsmassage?“. Dit artikel is bedoeld om op die vraag antwoord te geven.

Massagetherapie of eenvoudigweg masseren werd duizenden jaren geleden voor het eerst toegepast. Oude geschriften bevatten verwijzingen naar massage in Griekenland, Japan, China, Egypte en het Indiase subcontinent.

Massage werd voor het eerst populair in de Verenigde Staten in de 19e eeuw. In het midden van de 20e eeuw overschaduwde de vooruitgang in de geneeskunde de massagebehandeling. Daarna begon massage in de jaren 70 met een revival.

Er zijn meer dan 80 soorten massages die zacht weefsel manipuleren. Het doel van massage is om het weefsel te ontspannen, de bloed- en zuurstofstroom te verhogen, de pijn te verminderen en tot een algehele ontspanning te komen.

Lees verder →

02/04/2018
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Hoofdmassage bij hoofdpijn

Hoofdmassage bij hoofdpijn

april 2, 2018 @ 7:53PM

Bijna iedereen heeft wel eens hoofdpijn. Sterker nog, ruim twee miljoen Nederlanders lijden aan een vorm van hoofdpijn. Soms duurt het heel kort, maar er zijn ook mensen die bijna dagelijks hoofdpijn hebben. Er zijn verschillende soorten hoofdpijn en je kunt last hebben van één of meer soorten hoofdpijn. Hoofdpijn kan heel vervelend zijn. Gelukkig is de oorzaak zelden ernstig. Een hoofdmassage bij hoofdpijn kan dan verlichting geven indien deze wordt veroorzaakt door spanningshoofdpijn.

Spanningshoofdpijn geeft meestal een gevoel alsof er een strakke band drukkend of knellend om het (voor)hoofd zit. Het begint geleidelijk en gaat ook geleidelijk weer weg. Het kan minuten tot dagen duren. Nek en schouders zijn vaak ook pijnlijk en gespannen. Verschillende dingen kunnen er samen voor zorgen dat de hoofdpijn opkomt of aanhoudt. Hoewel spanning niet altijd de oorzaak is, kan spanning er wel voor zorgen dat de hoofdpijn blijft.

Lees verder →

27/03/2018
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Lichte ontspannende massage ondersteunt de zelfregulatie van angstpatiënten

Lichte ontspannende massage ondersteunt de zelfregulatie van angstpatiënten

maart 27, 2018 @ 11:45PM

Ontspannende massage | Fysiotherapeuten zullen in hun praktijk angstig gespannen patiënten tegenkomen. Een deel van deze patiëntengroep heeft een gegeneraliseerde angststoornis. Ze worden gekenmerkt door een scala van klachten zoals negatieve emoties, hoge morele ambities, een lage zelfwaardering, toegenomen spierspanning, pijn, rusteloosheid, onvermogen te ontspannen, overdreven reacties op kleine incidenten, moeite met concentreren, aanhoudende irritaties, en slaapproblemen.

Lees verder →

24/03/2018
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Ontspanningsmassage technieken

Ontspanningsmassage technieken

maart 26, 2018 @ 4:33PM

Ontspanningsmassage technieken verschillen van zacht strelen tot en met flink knijpen, kneden en drukken, rekken en trekken. Het belangrijkste instrument van de masseur? Handen! Een massage ondergaan is niet altijd aangenaam afhankelijk van de gebruikte massagetechniek. Het is daarentegen het resultaat dat telt. Over het algemeen voelt een massage fijn. Echter, wie mooi wil zijn of zich beter voelen, moet soms even pijn leiden. Massage en hiermee de aandacht voor uzelf en uw lichaam doen alleen al goed en komen de lichamelijke en geestelijke gezondheid ten goede.

Lees verder →

12/03/2018
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Effecten van massage op stress

Effecten van massage op stress

maart 25, 2018 @ 6:35PM

Massage en Stress | Langdurige stress is schadelijk voor het lichaam. Massage lijkt daarop een positief effect te hebben en dus een nuttige therapie zijn voor mensen met stressklachten. Hoewel wetenschappelijk onderzoeken niet allemaal eenduidig zijn en elkaar soms tegenspreken, zijn er toch verschillende effecten van massage op stress aan te wijzen.

Lees verder →

01/02/2018
door Sandhya Baidjoe
1 reactie

Stofwisselingskuur bio-HCG+ | populair bij VitaCare Health Solutions Almere

maart 24, 2018 @ 1:29PM

De stofwisselingskuur Bio-HCG+ is een effectief en eenvoudig dieet. De afslankkuur is kort, simpel en hormoonvrij en aanbevolen voor iedereen die serieus wilt afslanken, ook als al veel andere pogingen zijn ondernomen. Het is een kuur waarbij vrouwen binnen 23 dagen ongeveer 8 tot 10% lichaamsgewicht kwijtraken, en mannen 10 tot 12%. Het bestaat uit een dosis Bio HCG en het volgen van een op maat geschreven vet- en praktisch koolhydraatvrij dieet. Wil je meer afvallen? Dan kun je 2 kuren direct achter elkaar volgen.

Lees verder →
massage olie voor ontspanningsmassage

28/01/2018
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Massage olie kiezen, tips | VitaCare Health Solutions Almere

Massage olie kiezen, tips | VitaCare Health Solutions Almere

maart 25, 2018 @ 8:08PM

Bij veel massages wordt massage olie gebruikt. Er zijn echter heel veel soorten olie. Welke oliën kun je nu het beste kiezen voor massages? We besteden hier aandacht aan een aantal belangrijke zaken waar je op moet letten bij het kiezen van massage olie voor ontspanningsmassages. Ook geven we enkele tips voor verschillende soorten olie die kunnen worden gebruikt.

Lees verder →
ontspanningsmassage-vitacare-health-solutions-almere

24/01/2018
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Massages maken je knapper | Massage nieuws

Massages maken je knapper | Massage nieuws

maart 24, 2018 @ 4:54PM

Massage nieuws | 12 redenen waarom hij jou echt moet masseren!

Redenen waarom jouw vriend je een massage moet geven

Je slaapt er dus veel beter van!

Massage nieuws | Het is héérlijk om een massage van je vriend te krijgen. Massages zijn niet alleen romantisch, maar ze maken je ook nog eens mooier. Lees hier de 12 redenen waarom hij jou écht moet masseren.

Lees verder →
ontspanningsmassage-vitacare-health-solutions-almere

22/01/2018
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor 7 Voordelen van massages | VitaCare Health Solutions Almere

7 Voordelen van massages | VitaCare Health Solutions Almere

maart 24, 2018 @ 4:54PM

Voordelen massages | Massagetherapie is een behandelaanpak die steeds populairder wordt. Het werd ooit als een alternatieve of marginale benadering beschouwd, maar het wordt nu veel meer algemeen geaccepteerd. Wat nog belangrijker is, nu massagetherapie als een reguliere behandelingsoptie wordt beschouwd, bieden veel verzekeringsmaatschappijen dekking voor behandelingen. Deze vorm van therapie omvat praktische technieken om de bloedsomloop te vergroten. Spanning te verlichten, stress te verminderen, angst te verlichten, de slaap te verbeteren. Ontspanning door het hele lichaam te bevorderen, evenals vele andere voordelen. De weke delen van het lichaam omvatten de spieren, pezen, bindweefsel, enz. Als iemand gespannen is en behoefte heeft aan een vrijlating, of als ze gewond zijn en veel spier- en / of zenuwweefselschade hebben die hun lichaam teistert, kunnen massages het onderzoeken waard zijn. Hier zijn enkele voordelen van massagetherapie.

Lees verder →

10/01/2018
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Stofwisselingskuur Bio-HCG+

Stofwisselingskuur Bio-HCG+

maart 24, 2018 @ 3:12AM

Zomerlijven worden in de winter gemaakt dus is het nu de beste tijd om af te vallen! In 24 dagen afslanken of je calorie inname verminderen kan met de Stofwisselingspakket van Bio-HCG+.

24 dagen lang volg je een speciaal samengesteld menu voor een optimaal resultaat en ben je binnen no-time die overtollige kilo’s weer kwijt. Een gegarandeerd succes!

Lees verder →

28/12/2017
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Detox en afslankprogramma bio-HCG om snel en verantwoord af te vallen

Detox en afslankprogramma bio-HCG om snel en verantwoord af te vallen

maart 24, 2018 @ 3:37AM

DETOX | SNEL EN VERANTWOORD AFVALLEN!!

Detox ampullen

Detox kuur ontwikkeld om je inactieve vetcellen te verbranden door het tegengaan van je hongergevoel en het stimuleren van nieuwe energie.

Bio-HCG is een afslankprogramma van 24 dagen dat bekend staat om de simpele, snelle en effectieve werking. HCG is de afkorting van Humane Chorion Gonadotropine: een lichaamseigen stof die de vetten uit de inactieve vetcellen richting bloed mobiliseert. De nieuwe afslankmethode Bio-HCG is zonder hormonen en wordt zonder injecties toegediend, maar door middel van druppels onder de tong. Wat nu? Ja, druppels onder de tong simpel, snel en effectief. Vetophopingen kunnen daardoor verdwijnen op plaatsen zoals buik, heupen, billen en dijen. Je kan je pakket laten bezorgen of zelf ophalen.

Verkoopadviesprijs: € 122,50

Nu voor: € 97,50 (prijs bij afhalen in de salon).

Inclusief uitgebreide informatie+uitleg gebruik+recepten.

Op voorraad.

Bel: 0684852349 / e-mail: [email protected]

detox kuur Detox dieet Detox recepten

17/06/2017
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Fytoslank 60 capsules

Fytoslank 60 capsules

februari 19, 2018 @ 12:44AM
Het is algemeen bekend dat een gezond gewicht van belang is voor onder andere het behoud van een normale glucosestofwisseling, een gezond hart en soepele bloedvaten, en een normale functie van de gewrichten. Het is echter niet altijd eenvoudig om een gezond gewicht te bereiken en dit vervolgens te behouden. We bewegen over het algemeen niet voldoende en houden ons niet altijd aan een gezond en uitgebalanceerd dieet. Voor iedereen die graag wat gewicht kwijt wil, bijvoorbeeld om gezondheidsredenen, is er nu FytoSlank. Dit product kan een steun in de rug zijn bij het afslanken, als aanvulling op een gezond, caloriebeperkt dieet en voldoende lichaamsbeweging. FytoSlank bevat een gestandaardiseerd extract uit citrusvruchten (grapefruit, sinaasappel en bloedsinaasappel) aangevuld met een extract uit guaranabessen, met de merknaam Sinetrol®. Citrusvruchten zijn van nature rijk aan polyfenolen zoals flavanonen. Daarnaast is er extract uit guaranabessen toegevoegd. Guarana-extract stimuleert de vetstofwisseling en helpt om op gewicht te blijven. Het guarana-extract bevat een kleine hoeveelheid cafeïne, net zoveel als in een kopje zwarte thee of een half kopje koffie. 
  • FytoSlank is uiteraard geen ‘wonderpil’ en het is daarom te allen tijde aan te raden FytoSlank te gebruiken als onderdeel van een gezonde levensstijl, in aanvulling op een gezonde, caloriebeperkte voeding en een voldoende mate van lichaamsbeweging. Verder is consequent gebruik van FytoSlank essentieel gebleken voor de effectiviteit ervan. Verkrijgbaar bij VitaCare Health. Één potje js €24,95 en drie potten voor €60,00.
Gebruik: Dagelijks 1 capsule bij het ontbijt en 1 capsule bij de lunch met ruim water innemen. Houd u aan de aanbevolen dosering. FytoSlank is onderzocht als afslankkuur voor 3 maanden. Belangrijk hierbij is het product consequent volgens de gebruiksvoorschriften in te nemen.

16/06/2017
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Darmkanker – Het belang van voeding & leefstijl

Darmkanker – Het belang van voeding & leefstijl

februari 19, 2018 @ 12:44AM
Darmkanker is de tweede grootste oorzaak van sterfte door kanker, hoewel officieel erkend wordt dat minstens zeventig procent van de gevallen van darmkanker voorkomen kan worden door gezonde voeding en leefstijlfactoren. Het moderne westerse dieet – te veel geraffineerde koolhydraten en suikers, te veel rood en bewerkt vlees, te weinig groenten en fruit, te veel alcohol – in combinatie met een gebrek aan beweging is de belangrijkste reden voor het stijgend aantal gevallen van darmkanker, ook bij jonge mensen, en het stijgend aantal sterfgevallen door darmkanker. Darmkanker is een ziekte met een slechte prognose, die niet goed reageert op chemotherapie. Chemo heeft weinig effect op de overlevingskans van darmkankerpatiënten, het geneest darmkanker niet. Ondanks de zogenaamde vooruitgang in de ontwikkeling van kankermedicijnen is de algemene overleving van uitgezaaide darmkanker de laatste decennia nauwelijks gestegen. Er zijn een aantal natuurlijke stoffen – onder andere probiotica, vitamine D, omega-3 vetzuren, de B-vitaminen, curcumine en groene thee – die veelbelovend zijn voor de preventie en de behandeling van darmkanker. Ze kunnen bovendien de werking van chemo versterken en de bijwerkingen verminderen. Het zijn echter geen wondermiddelen. Gezonde voeding en beweging blijven de belangrijkste pijlers. Hoewel officieel erkend wordt dat de meerderheid van de gevallen van darmkanker voorkomen kan worden door gezonde voeding en leefstijlfactoren, krijgen mensen met darmkanker of met een verhoogd risico op darmkanker weinig advies over gezonde voeding. Voeding is niet alleen belangrijk om darmkanker te voorkomen, maar maakt ook een groot verschil wanneer men al darmkanker heeft. Een typisch westers dieet – vooral te veel geraffineerde koolhydraten en suikers, veel rood en bewerkt vlees en te weinig groenten en fruit – verlaagt de overlevingskansen van darmkankerpatiënten en verhoogt de kans dat de kanker terugkeert na een operatie. Ik ben Sandhya Baidjoe, orthomoleculair therapeut ik kan een intake met u inplannen en een plan van aanpak maken, waaronder een aangepast dieet.

15/06/2017
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Summer Bircher Muesli

Summer Bircher Muesli

april 16, 2018 @ 6:10PM
Voor deze makkelijke en snelle ontbijt heb je de volgende ingrediënten nodig: – 50 gram muesli – 1 Dream cocosgurt – 1 appel, geraspt – 100ml dreamdrink – vers fruit om te decoreren Bereiding Meng de muesli met de cocosgurt en de geraspte appel. Laat het een nachtje in de koelkast. Voeg de volgende ochtend de Dream drink toe om het los te roeren, decoreer het met het verse fruit.

16/11/2016
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Beauty tip November

Beauty tip November

februari 19, 2018 @ 12:45AM
face-scrub Somber weer en een sombere gezichten … dat is misschien het beeld die je hebt bij herfst! Om dingen op te vrolijken, moeten we de vermoeide huid opfleuren en haar ontdoen van een doffe teint. Dus, maak je klaar en … exfoliëren(scrubben)!!! Twee keer per week. Exfoliëren in de ochtend om tijd te besparen. Gebruik hierbij bijv de natuurlijke scrubcrème van BSkincare voor €9,95 ex verzendkosten, verkrijgbaar in onze salon of op bestelling. Een zachte scrub met gemalen walnoot schelpen, citrus essentiële oliën en teunisbloem. Door deze hartverwarmende combinatie van ingrediënten zal je gezicht zacht en verfrist aanvoelen.
WhatsApp ons
Stuur via WhatsApp
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
%d bloggers liken dit: