Korean Glass Skin Vitacare Health Solutions Almere

27/06/2019
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Korean glass skin, de trend uit Zuid-Korea

Korean glass skin, de trend uit Zuid-Korea

juni 27, 2019 @ 11:33PM

Korean glass skin, volkomen vrij van oneffenheden!

Alles wat op beautygebied in Zuid-Korea gebeurt, is hot. De hele wereld kijkt ernaar. Van tien lagen skincare op je huid, sheetmaskers, tot alles wat glanst en glosst. Neem nu de trend Korean glass skin, vrij vertaald de glazen huid. Wat is dat nu weer?! Simpel gezegd gewoon een huid die heel transparant is en volkomen vrij van oneffenheden. Een dewy skin zeggen de Amerikanen al twintig jaar. Het werd gepromoot onder de toenmalige topmodellen van de wereld, die werden voorgesteld als de Clean Team. Nothing new, maar wel vreselijk moeilijk te bereiken zo’n huid, if it does not come by nature;-)

We weten dat begin van dit millennium ineens de foundation ‘uit’ was onder twintigers. De huid moest er zo bleek en naturel mogelijk uitzien. Hypes komen en gaan, het is maar net wat je mooi vindt en welke influencer nu weer hot is, en voilà, daar ren je achter aan. Zo ook achter Ellie Choi uit Zuid-Korea.

Na slechts twee maanden geleden haar huidverzorgingsroutine op Instagram te hebben gezet, heeft Ellie Choi al meer dan 34.000 likes verzameld voor haar tips om deze, voor wat nu doorgaat als Koreaanse beautylook, te bereiken. De ‘glazen huid’ is sindsdien een schoonheidsideaal in Korea.

Lees verder →

11/03/2019
door admin
Reacties uitgeschakeld voor cavitatie – Afvallen waar je wilt

cavitatie – Afvallen waar je wilt

maart 11, 2019 @ 8:53PM

Met behulp van een behandelkop en contactserum wordt de te behandelen zone zacht gemasseerd (zoals bij het maken van een echo). Deze straalt ultrasone geluidsgolven uit, waardoor de wanden van de vetcellen los getrild worden (cavitatie). Door deze trilling word het vrijgekomen vet vloeibaar gemaakt om samen met de kapotte celwanden via de bloedcirculatie, het lymfatisch systeem, de nieren en de blaas op natuurlijke wijze het lichaam te verlaten.

cavitatie dubbele kin voor en na

 

Het klinkt misschien onwerkelijk, maar door deze cavitatie-techniek worden vetcellen daadwerkelijk vernietigd. Het lichaam is niet in staat nieuwe vetcellen aan te maken. Dit maakt u dus permanent slanker en het is gehéél pijnloos , zonder chirurgische ingreep. Cavitatie is geschikt voor dames en heren van 18+, voor buik, lovehandles, onderkin enz.,  waar sporten en diëten maar geen effect op willen hebben. Je kunt rekenen op gemiddeld 1 cm verlies in omtrek per behandeling, of wel zo’n 6 cm (gemiddeld) slanker per kuur.

 

Lees verder →

19/07/2018
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Gezonde recepten; waarom is dit nou zo belangrijk?

Gezonde recepten; waarom is dit nou zo belangrijk?

juli 19, 2018 @ 4:18PM

Op het internet komen dagelijks gezonde recepten, artikelen, reviews en hotspots online. Makkelijke, gezonde en (vegetarische) gerechten en artikelen, tips en weetjes waarmee men u wilt informeren en inspireren op het gebied van gezond eten, bewust eten en bovenal; lekker eten!

Allemaal heel lekker en leuk die recepten en informatie. Maar laten we eens stil staan bij de vraag ‘waarom is gezond eten nou zo belangrijk’ voor je?

Gezonde recepten gratis bij VitaCare Health

Lees verder →

12/07/2018
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Gezond afvallen met Infrarood training

Gezond afvallen met Infrarood training

juli 18, 2018 @ 3:22PM

OPEN DAG: PROBEER INFRAROOD TRAINING GRATIS UIT!

ZATERDAG 21 JULI VAN 10:00 TOT 18:00 UUR

Afvallen met infraroodtraining: De perfecte combinatie van beweging en infraroodwarmte waarmee gezond afvallen mogelijk wordt gemaakt! Na Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Italië, Liechtenstein, Rusland en Wit-Rusland nu ook in Nederland. De Sun 400XL van Geoway is een compleet systeem specifiek ontworpen om effectief en versneld vet te verbranden. Hoogstaande technologie en gebruiksvriendelijkheid zorgen voor een snel succes. U kunt op topsnelheid gewicht en omvang verliezen met de revolutionaire, innovatieve Geoway Sun 400XL. In combinatie met een gezondere levensstijl of dieet zelfs 1 tot 2 kledingmaten in 1 maand!

Omvangverlies en gezond afvallen waarmee u 75% tot 90% puur vet verliest

Lees verder →

26/04/2018
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Waxen Almere Buiten

Waxen Almere Buiten

april 26, 2018 @ 11:08PM

Waxen Almere Buiten | Vanaf heden kunt u via de website van VitaCare Health Solutions boeken voor Pearl Waxen. Pearl waxen is een striploze wax voor ontharen die gemakkelijk is aan te brengen en minder irritatie aan de huid geeft. Het is bovendien minder pijnlijk en verwijderd ook de zachtere haartjes tot aan de wortel.

Pearl Wax is de nieuwste ontharingsmethode. Een zeer effectieve en gebruiksvriendelijke manier van ontharen. Razend populair in de Verenigde Staten en is nu ook verkrijgbaar in Nederland. De Pearl Wax zal je ongetwijfeld voorbij zien komen in een beautyblad, op Instagram of op Facebook.

Lees verder →

18/04/2018
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Gezichtsbehandeling Almere Buiten

Gezichtsbehandeling Almere Buiten

april 18, 2018 @ 10:20PM

Gezichtsbehandeling Almere Buiten | VitaCare Health Solutions in Almere Buiten is gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen van uiteenlopende huidtypen. Bent u op zoek naar een Gezichtsbehandeling in Almere Buiten? Zoek dan niet verder en maak online een afspraak. Onze gespecialiseerde medewerkers gaan grondig te werk om maximaal resultaat te verkrijgen.

Gezichtsbehandeling almere buiten bij vitacare health solutions

Waar bestaat een Gezichtsbehandeling in Almere Buiten uit?

Gezichtsbehandeling Almere Buiten

Een gezichtsbehandeling in Almere Buiten bij VitaCare Health Solutions bestaat in eerste instantie uit een huidanalyse en huidscan om de conditie van uw huid te kunnen bepalen. Aan de hand van deze bevindingen worden ook de voor u meest geschikte huidverzorgingsproducten geselecteerd.

Lees verder →

03/04/2018
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Wat is een ontspanningsmassage

Wat is een ontspanningsmassage

april 3, 2018 @ 11:52PM

Regelmatig wordt er gevraagd: “Wat is een ontspanningsmassage?“. Dit artikel is bedoeld om op die vraag antwoord te geven.

Massagetherapie of eenvoudigweg masseren werd duizenden jaren geleden voor het eerst toegepast. Oude geschriften bevatten verwijzingen naar massage in Griekenland, Japan, China, Egypte en het Indiase subcontinent.

Massage werd voor het eerst populair in de Verenigde Staten in de 19e eeuw. In het midden van de 20e eeuw overschaduwde de vooruitgang in de geneeskunde de massagebehandeling. Daarna begon massage in de jaren 70 met een revival.

Er zijn meer dan 80 soorten massages die zacht weefsel manipuleren. Het doel van massage is om het weefsel te ontspannen, de bloed- en zuurstofstroom te verhogen, de pijn te verminderen en tot een algehele ontspanning te komen.

Lees verder →

02/04/2018
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Hoofdmassage bij hoofdpijn

Hoofdmassage bij hoofdpijn

april 2, 2018 @ 7:53PM

Bijna iedereen heeft wel eens hoofdpijn. Sterker nog, ruim twee miljoen Nederlanders lijden aan een vorm van hoofdpijn. Soms duurt het heel kort, maar er zijn ook mensen die bijna dagelijks hoofdpijn hebben. Er zijn verschillende soorten hoofdpijn en je kunt last hebben van één of meer soorten hoofdpijn. Hoofdpijn kan heel vervelend zijn. Gelukkig is de oorzaak zelden ernstig. Een hoofdmassage bij hoofdpijn kan dan verlichting geven indien deze wordt veroorzaakt door spanningshoofdpijn.

Spanningshoofdpijn geeft meestal een gevoel alsof er een strakke band drukkend of knellend om het (voor)hoofd zit. Het begint geleidelijk en gaat ook geleidelijk weer weg. Het kan minuten tot dagen duren. Nek en schouders zijn vaak ook pijnlijk en gespannen. Verschillende dingen kunnen er samen voor zorgen dat de hoofdpijn opkomt of aanhoudt. Hoewel spanning niet altijd de oorzaak is, kan spanning er wel voor zorgen dat de hoofdpijn blijft.

Lees verder →

27/03/2018
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Lichte ontspannende massage ondersteunt de zelfregulatie van angstpatiënten

Lichte ontspannende massage ondersteunt de zelfregulatie van angstpatiënten

maart 27, 2018 @ 11:45PM

Ontspannende massage | Fysiotherapeuten zullen in hun praktijk angstig gespannen patiënten tegenkomen. Een deel van deze patiëntengroep heeft een gegeneraliseerde angststoornis. Ze worden gekenmerkt door een scala van klachten zoals negatieve emoties, hoge morele ambities, een lage zelfwaardering, toegenomen spierspanning, pijn, rusteloosheid, onvermogen te ontspannen, overdreven reacties op kleine incidenten, moeite met concentreren, aanhoudende irritaties, en slaapproblemen.

Lees verder →

24/03/2018
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Ontspanningsmassage technieken

Ontspanningsmassage technieken

maart 26, 2018 @ 4:33PM

Ontspanningsmassage technieken verschillen van zacht strelen tot en met flink knijpen, kneden en drukken, rekken en trekken. Het belangrijkste instrument van de masseur? Handen! Een massage ondergaan is niet altijd aangenaam afhankelijk van de gebruikte massagetechniek. Het is daarentegen het resultaat dat telt. Over het algemeen voelt een massage fijn. Echter, wie mooi wil zijn of zich beter voelen, moet soms even pijn leiden. Massage en hiermee de aandacht voor uzelf en uw lichaam doen alleen al goed en komen de lichamelijke en geestelijke gezondheid ten goede.

Lees verder →
rozen massage almere

22/03/2018
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Massage arrangement

Massage arrangement

juli 16, 2018 @ 12:09AM

Massage arrangement | VitaCare Health Solutions heeft verschillende massage arrangementen – met of zonder gezichtsbehandeling of gecombineerd met een orthomoleculair advies. Alles is mogelijk. Na een intake wordt duidelijk waar uw specifieke behoeften liggen en krijgt u een passend advies. Een arrangement kan ook bestaan uit een duo massage gecombineerd met bijvoorbeeld een therapeutische behandeling.

Massage arrangement | Massage & beauty arrangement

Heerlijk ontspannen

  • Bij dit arrangement krijg je een ontspanningsmassage en geniet je van een gezichtsbehandeling.
  • Dit arrangement kun je boeken voor een uur, anderhalf uur of twee uur.
  • Inclusief een kopje koffie of thee.
Lees verder →

12/03/2018
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Effecten van massage op stress

Effecten van massage op stress

maart 25, 2018 @ 6:35PM

Massage en Stress | Langdurige stress is schadelijk voor het lichaam. Massage lijkt daarop een positief effect te hebben en dus een nuttige therapie zijn voor mensen met stressklachten. Hoewel wetenschappelijk onderzoeken niet allemaal eenduidig zijn en elkaar soms tegenspreken, zijn er toch verschillende effecten van massage op stress aan te wijzen.

Lees verder →

12/02/2018
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Duo massage aanbieding voor jou en je partner

Duo massage aanbieding voor jou en je partner

april 16, 2018 @ 6:06PM

Duo massage aanbieding – met z’n tweeën genieten van ontspanning.

Duo massage aanbieding bij vitacare health solutions almere

Kom samen met je vriend of vriendin en geniet van een heerlijke ontspanningsmassage. Tegelijk in één ruimte gemasseerd worden, met zachte muziek op de achtergrond is een ware beleving. Hebben jullie iets te vieren of vinden jullie het gewoon leuk, dan ben je bij ons aan het juiste adres om deze speciale ervaring mee te maken.

Lees verder →

01/02/2018
door Sandhya Baidjoe
1 reactie

Stofwisselingskuur bio-HCG+ | populair bij VitaCare Health Solutions Almere

maart 24, 2018 @ 1:29PM

De stofwisselingskuur Bio-HCG+ is een effectief en eenvoudig dieet. De afslankkuur is kort, simpel en hormoonvrij en aanbevolen voor iedereen die serieus wilt afslanken, ook als al veel andere pogingen zijn ondernomen. Het is een kuur waarbij vrouwen binnen 23 dagen ongeveer 8 tot 10% lichaamsgewicht kwijtraken, en mannen 10 tot 12%. Het bestaat uit een dosis Bio HCG en het volgen van een op maat geschreven vet- en praktisch koolhydraatvrij dieet. Wil je meer afvallen? Dan kun je 2 kuren direct achter elkaar volgen.

Lees verder →
massage olie voor ontspanningsmassage

28/01/2018
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Massage olie kiezen, tips | VitaCare Health Solutions Almere

Massage olie kiezen, tips | VitaCare Health Solutions Almere

maart 25, 2018 @ 8:08PM

Bij veel massages wordt massage olie gebruikt. Er zijn echter heel veel soorten olie. Welke oliën kun je nu het beste kiezen voor massages? We besteden hier aandacht aan een aantal belangrijke zaken waar je op moet letten bij het kiezen van massage olie voor ontspanningsmassages. Ook geven we enkele tips voor verschillende soorten olie die kunnen worden gebruikt.

Lees verder →
ontspanningsmassage-vitacare-health-solutions-almere

24/01/2018
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Massages maken je knapper | Massage nieuws

Massages maken je knapper | Massage nieuws

maart 24, 2018 @ 4:54PM

Massage nieuws | 12 redenen waarom hij jou echt moet masseren!

Redenen waarom jouw vriend je een massage moet geven

Je slaapt er dus veel beter van!

Massage nieuws | Het is héérlijk om een massage van je vriend te krijgen. Massages zijn niet alleen romantisch, maar ze maken je ook nog eens mooier. Lees hier de 12 redenen waarom hij jou écht moet masseren.

Lees verder →
ontspanningsmassage-vitacare-health-solutions-almere

22/01/2018
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor 7 Voordelen van massages | VitaCare Health Solutions Almere

7 Voordelen van massages | VitaCare Health Solutions Almere

maart 24, 2018 @ 4:54PM

Voordelen massages | Massagetherapie is een behandelaanpak die steeds populairder wordt. Het werd ooit als een alternatieve of marginale benadering beschouwd, maar het wordt nu veel meer algemeen geaccepteerd. Wat nog belangrijker is, nu massagetherapie als een reguliere behandelingsoptie wordt beschouwd, bieden veel verzekeringsmaatschappijen dekking voor behandelingen. Deze vorm van therapie omvat praktische technieken om de bloedsomloop te vergroten. Spanning te verlichten, stress te verminderen, angst te verlichten, de slaap te verbeteren. Ontspanning door het hele lichaam te bevorderen, evenals vele andere voordelen. De weke delen van het lichaam omvatten de spieren, pezen, bindweefsel, enz. Als iemand gespannen is en behoefte heeft aan een vrijlating, of als ze gewond zijn en veel spier- en / of zenuwweefselschade hebben die hun lichaam teistert, kunnen massages het onderzoeken waard zijn. Hier zijn enkele voordelen van massagetherapie.

Lees verder →

10/01/2018
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Stofwisselingskuur Bio-HCG+

Stofwisselingskuur Bio-HCG+

maart 24, 2018 @ 3:12AM

Zomerlijven worden in de winter gemaakt dus is het nu de beste tijd om af te vallen! In 24 dagen afslanken of je calorie inname verminderen kan met de Stofwisselingspakket van Bio-HCG+.

24 dagen lang volg je een speciaal samengesteld menu voor een optimaal resultaat en ben je binnen no-time die overtollige kilo’s weer kwijt. Een gegarandeerd succes!

Lees verder →

08/01/2018
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Spaarkaart met 30% korting

Spaarkaart met 30% korting

maart 24, 2018 @ 1:18PM
strippenkaart 30% korting VitaCare Health Solutions

Koop nu je spaarkaart met 30% korting!! Je kan kiezen voor 5 of voor 10 keer ontspanningsmassage voor €25,00 i.p.v. €39,99 per keer. (Wel in één keer te voldoen anders is de spaarkaart niet geldig).

28/12/2017
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Detox en afslankprogramma bio-HCG om snel en verantwoord af te vallen

Detox en afslankprogramma bio-HCG om snel en verantwoord af te vallen

maart 24, 2018 @ 3:37AM

DETOX | SNEL EN VERANTWOORD AFVALLEN!!

Detox ampullen

Detox kuur ontwikkeld om je inactieve vetcellen te verbranden door het tegengaan van je hongergevoel en het stimuleren van nieuwe energie.

Bio-HCG is een afslankprogramma van 24 dagen dat bekend staat om de simpele, snelle en effectieve werking. HCG is de afkorting van Humane Chorion Gonadotropine: een lichaamseigen stof die de vetten uit de inactieve vetcellen richting bloed mobiliseert. De nieuwe afslankmethode Bio-HCG is zonder hormonen en wordt zonder injecties toegediend, maar door middel van druppels onder de tong. Wat nu? Ja, druppels onder de tong simpel, snel en effectief. Vetophopingen kunnen daardoor verdwijnen op plaatsen zoals buik, heupen, billen en dijen. Je kan je pakket laten bezorgen of zelf ophalen.

Verkoopadviesprijs: € 122,50

Nu voor: € 97,50 (prijs bij afhalen in de salon).

Inclusief uitgebreide informatie+uitleg gebruik+recepten.

Op voorraad.

Bel: 0684852349 / e-mail: [email protected]

detox kuur Detox dieet Detox recepten
WhatsApp ons
Stuur via WhatsApp
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
%d bloggers liken dit: