kerstdiner dagbesteding vitacare almere kerstboom kerstpakket featured

19/12/2021
door admin
Reacties uitgeschakeld voor Kerstdiner Dagbesteding VitaCare Health Almere

Kerstdiner Dagbesteding VitaCare Health Almere

december 19, 2021 @ 11:22PM

Dit jaar hadden we een kerstdiner georganiseerd in de dagbesteding van VitaCare. Dit werd gehouden op vrijdag 17 december van 17.00 tot 21.00 uur. Iedereen nam wat te weten of te drinken mee. Er was meer dan genoeg eten en drinken. Zelf hadden we ook lekkere pasta gemaakt met Italiaans gekruide kip. Iedereen vond het super lekker.

De leiding van de dagbesteding van VitaCare Health had voor iedereen een kerstpakket met wat lekkers erbij. Dit werd goed ontvangen. Er werd veel gelachen en gekletst tijdens het kerstdiner en iedereen had het erg naar zijn zin. Ook Sandhya werd verrast met een paar leuke cadeaus. Er was Indonesische pandan cake, iemand had pinda koekjes meegenomen, er waren pannenkoeken en er was volop vlees, groenten en fruit.

Lees verder →
begeleid wonen dagbesteding almere google reviews

11/12/2021
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Begeleid Wonen met Dagbesteding bij VitaCare Health Almere

Begeleid Wonen met Dagbesteding bij VitaCare Health Almere

december 11, 2021 @ 11:41PM

VitaCare heeft steeds meer tevreden cliënten die ergens anders begeleid wonen in Almere. Dat blijkt wel uit de goede reviews die zij schrijven. Zo heeft een nieuwe cliënt onlangs een hele mooie review geschreven die wij in dit bericht publiceren.

De dame in kwestie woont in een woonlocatie voor begeleid wonen in Almere Buiten. Zij werkt nu sinds november 2021 bij ons in de dagbesteding. Ze heeft het erg naar haar zin en is erg enthousiast over eigenlijk alles wat wij doen. Ze doet daarom ook goed mee met alle activiteiten die wij aanbieden. Vanwege de privacy hebben we de naam van deze dame onleesbaar gemaakt.

Lees verder →
website van VitaWebCare ict & webdesign almere buiten

26/11/2021
door admin
Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe website van VitaWebCare ict & webdesign dagbesteding is live

Nieuwe website van VitaWebCare ict & webdesign dagbesteding is live

november 26, 2021 @ 10:11PM

De nieuwe website van VitaWebCare is gelanceerd. Deze dagbesteding in Almere is voor mensen met een beperking die een indicatie Wlz of Wmo hebben. Door middel van het onwerpen en coderen van websites leert men nauwkeurig en gestructureerd werken. Dit kun je vervolgens weer gebruiken in het dagelijks leven om zelfstandiger en zelfredzaam te worden.

Bij VitaWebCare ICT & Webdesign Almere kunnen mensen met een beperking leren hoe je websites moet ontwerpen en krijgen ze de middelen in handen om een website te bouwen. Er wordt per persoon een inschatting gemaakt naar het technische niveau en naar de te behalen doelen. Aan de hand daarvan wordt er een persoonlijk trainingsschema samengesteld. Te beginnen bij de basis wat het internet nou precies is in relatie tot websites en website ontwikkeling.

Website van VitaWebCare met informatie over deze unieke dagbesteding

Iedereen heeft toegang tot het internet en de mogelijkheid om een website te maken. Een website kan worden gebruikt om dromen te verkondigen, geluk na te streven of om verhalen te vertellen. De mate waarin dit een succes is hangt voor een groot deel af van het design van je website. De eerste indruk die iemand krijgt van je website is erg belangrijk. Een goed webdesign geeft je hier een grote voorsprong in. Op de website van VitaWebCare lees je hier meer over.

Webdesigners zorgen ervoor dat de uitstraling van je website tip top in orde is. Een webdesigner bouwt als het ware een goed functionerende brug over een kanaal met aan de ene kant jij als persoon of organisatie en aan de andere kant de mensen die je site gebruiken. Lees hier meer over op de website van VitaWebCare ict & webdesign.

Het bouwen van een website is iets uit niets maken. Een echt modern ambacht. Het is handwerk, met het grootste oog voor detail gemaakt. Webdesign is mensenwerk. In onze dagbesteding ict & webdesign leer je gestructureerd en planmatig te werken. Dit gaat je helpen in je dagelijkse leven. Krijg meer informatie en ga naar de website van VitaWebCare.

Kijk voor meer informatie op de website van VitaWebCare

24/11/2021
door admin
Reacties uitgeschakeld voor Dagbesteding in Almere Buiten met ICT & Webdesign

Dagbesteding in Almere Buiten met ICT & Webdesign

november 24, 2021 @ 8:25AM
Dagbesteding in Almere Buiten met ICT & Webdesign https://vitacarealmere.nl/nieuws/dagbesteding-in-almere-buiten-ict-webdesign/ — Lees op vitacarealmere.nl/nieuws/dagbesteding-in-almere-buiten-ict-webdesign/
Dagbesteding in Almere Buiten VitaWebCare ICT Webdesign

20/11/2021
door admin
Reacties uitgeschakeld voor Dagbesteding in Almere Buiten met ICT & Webdesign

Dagbesteding in Almere Buiten met ICT & Webdesign

november 20, 2021 @ 8:51PM

Onze overkoepelende organisatie Roma Business Solutions heeft een nieuwe dagbesteding in Almere Buiten geopend. Naast VitaCare Health dagbesteding is er nu ook een dagbesteding die zich bezig houdt met ICT. De naam van deze nieuwe dagbesteding is VitaWebCare ICT & Webdesign. Deze is opgestart om meer technische mensen met een beperking te bedienen.

VitaWebCare dagbesteding in Almere Buiten voor ICT & Webdesign VitaWebCare is voor mensen met een beperking die een indicatie Wlz of Wmo hebben. Het internet is tegenwoordig zo’n belangrijk onderdeel van ieders leven dat het nooit te vroeg of te laat is om te beginnen met het leren van Webdesign! VitaWebCare is een dagbesteding in Almere Buiten met ICT voor kinderen en (jong) volwassenen met een beperking die willen leren hoe je websites moet ontwerpen en bouwen. Hier leer je hoe je code moet schrijven in html om een website te bouwen en vorm te geven door middel van stylesheets.

Lees verder →
dagbesteding vitacare health almere buiten haar vlechten

14/11/2021
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Hairstyling

Hairstyling

november 14, 2021 @ 11:43PM

Sinds kort heeft VitaCare Health in Almere Buiten de beschikking over een complete hairstyling studio en apparatuur. Wij zullen dan ook binnenkort nieuwe diensten gaan aanbieden op het gebied van hairstyling. Houdt de website goed in de gaten.

Mensen met een beperking die bij ons dagbesteding hebben zullen hier ook mee gaan werken. Zo doen ze kennis op wat betreft hairstyling en uiterlijke verzorging.

dagbesteding uiterlijke verzorging vitacare health almere buiten gezichtsmasker

14/11/2021
door admin
Reacties uitgeschakeld voor Dagbesteding uiterlijke verzorging

Dagbesteding uiterlijke verzorging

november 14, 2021 @ 9:01PM

Vorig jaar zijn wij de dagbesteding uiterlijke verzorging begonnen voor jongeren/ouderen met een verstandelijke beperking en/of autisme. Wij vonden al snel een ruimte op 4 minuten loopafstand van ons huis. De deal was snel gesloten en wij begonnen met de inrichting hiervan. Helaas door corona en lockdowns, konden we niet meteen beginnen. Maar begin dit jaar kwam onze eerste cliënte Lisa. Zij was vanaf dag 1 erg enthousiast. Zij wilde het liefste blijven slapen. Zo leuk vond zij het.

Ik had nog 2 stagiares (ROC in Lelystad), zij hebben haar geleerd om haarzelf op te maken. Zij heeft dit vrij snel opgepakt en na een paar weken kon ze zichzelf al heel goed opmaken, haar gezicht verzorgen en reinigen en ook nagels verzorgen en lakken. Ondertussen zijn wij gegroeid en hebben wij jonge meiden en volwassenen van 16 tot 54 jaar die naar onze dagbesteding uiterlijke verzorging komen. Wij zijn altijd op zoek naar meer mensen want wij hebben nog genoeg ruimte in onze salon voor meer meiden/volwassenen in onze dagbesteding.

Halloween bij Vitacare dagbesteding in Almere Buiten

30/10/2021 door admin

Op vrijdag 29 oktober vierden wij Halloween in onze dagbesteding met een paar medewerkers en een aantal cliënten. Het was een groot succes wat bleek uit de enthousiaste reacties en het plezier wat ervan afdroop. Er was volop lekker eten, drinken en muziek. Bovendien was er een fotograaf en een professionele schminker aanwezig. Ook waren er een aantal vrijwilligers aanwezig om ons te helpen met de voorbereiding en de avond in goede banen te laten leiden.

Halloween begon om 5 uur

Rond 5 uur was bijna iedereen aanwezig. De cliënten werden geschminkt door een professionele schminker. Natuurlijk in stijl met als thema Halloween. Dat was op zichzelf al heel leuk. Iedereen ging er om de beurt voor zitten om zich te laten schminken tot spook, heks of monster.

Bekijk de afbeeldingen →

Deze gallerij bevat 7 foto's

Korean Glass Skin Vitacare Health Almere Buiten

27/06/2019
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Korean glass skin, de trend uit Zuid-Korea

Korean glass skin, de trend uit Zuid-Korea

november 15, 2021 @ 6:48PM

Korean glass skin, volkomen vrij van oneffenheden!

Alles wat op beautygebied in Zuid-Korea gebeurt, is hot. De hele wereld kijkt ernaar. Van tien lagen skincare op je huid, sheetmaskers, tot alles wat glanst en glosst. Neem nu de trend Korean glass skin, vrij vertaald de glazen huid. Wat is dat nu weer?! Simpel gezegd gewoon een huid die heel transparant is en volkomen vrij van oneffenheden. Een dewy skin zeggen de Amerikanen al twintig jaar. Het werd gepromoot onder de toenmalige topmodellen van de wereld, die werden voorgesteld als de Clean Team. Nothing new, maar wel vreselijk moeilijk te bereiken zo’n huid, if it does not come by nature;-)

We weten dat begin van dit millennium ineens de foundation ‘uit’ was onder twintigers. De huid moest er zo bleek en naturel mogelijk uitzien. Hypes komen en gaan, het is maar net wat je mooi vindt en welke influencer nu weer hot is, en voilà, daar ren je achter aan. Zo ook achter Ellie Choi uit Zuid-Korea.

Na slechts twee maanden geleden haar huidverzorgingsroutine op Instagram te hebben gezet, heeft Ellie Choi al meer dan 34.000 likes verzameld voor haar tips om deze, voor wat nu doorgaat als Koreaanse beautylook, te bereiken. De ‘glazen huid’ is sindsdien een schoonheidsideaal in Korea.

Lees verder →

11/03/2019
door admin
Reacties uitgeschakeld voor cavitatie – Afvallen waar je wilt

cavitatie – Afvallen waar je wilt

oktober 28, 2021 @ 12:07PM

Met behulp van een behandelkop en contactserum wordt de te behandelen zone zacht gemasseerd (zoals bij het maken van een echo). Deze straalt ultrasone geluidsgolven uit, waardoor de wanden van de vetcellen los getrild worden (cavitatie). Door deze trilling word het vrijgekomen vet vloeibaar gemaakt om samen met de kapotte celwanden via de bloedcirculatie, het lymfatisch systeem, de nieren en de blaas op natuurlijke wijze het lichaam te verlaten.

cavitatie dubbele kin voor en na

 

Het klinkt misschien onwerkelijk, maar door deze cavitatie-techniek worden vetcellen daadwerkelijk vernietigd. Het lichaam is niet in staat nieuwe vetcellen aan te maken. Dit maakt u dus permanent slanker en het is gehéél pijnloos , zonder chirurgische ingreep. Cavitatie is geschikt voor dames en heren van 18+, voor buik, lovehandles, onderkin enz.,  waar sporten en diëten maar geen effect op willen hebben. Je kunt rekenen op gemiddeld 1 cm verlies in omtrek per behandeling, of wel zo’n 6 cm (gemiddeld) slanker per kuur.

 

Lees verder →

19/07/2018
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Gezonde recepten; waarom is dit nou zo belangrijk?

Gezonde recepten; waarom is dit nou zo belangrijk?

december 21, 2021 @ 11:26AM

Op het internet komen dagelijks gezonde recepten, artikelen, reviews en hotspots online. Makkelijke, gezonde en (vegetarische) gerechten en artikelen, tips en weetjes waarmee men u wilt informeren en inspireren op het gebied van gezond eten, bewust eten en bovenal; lekker eten!

Allemaal heel lekker en leuk die recepten en informatie. Maar laten we eens stil staan bij de vraag ‘waarom is gezond eten nou zo belangrijk’ voor je?

Gezonde recepten gratis bij VitaCare Health

Lees verder →

26/04/2018
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Waxen Almere Buiten

Waxen Almere Buiten

december 21, 2021 @ 11:26AM

Waxen Almere Buiten | Vanaf heden kunt u via de website van VitaCare Health Solutions boeken voor Pearl Waxen. Pearl waxen is een striploze wax voor ontharen die gemakkelijk is aan te brengen en minder irritatie aan de huid geeft. Het is bovendien minder pijnlijk en verwijderd ook de zachtere haartjes tot aan de wortel.

Pearl Wax is de nieuwste ontharingsmethode. Een zeer effectieve en gebruiksvriendelijke manier van ontharen. Razend populair in de Verenigde Staten en is nu ook verkrijgbaar in Nederland. De Pearl Wax zal je ongetwijfeld voorbij zien komen in een beautyblad, op Instagram of op Facebook.

Lees verder →

18/04/2018
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Gezichtsbehandeling Almere Buiten

Gezichtsbehandeling Almere Buiten

oktober 21, 2021 @ 2:15PM

Gezichtsbehandeling Almere Buiten | VitaCare Health Solutions in Almere Buiten is gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen van uiteenlopende huidtypen. Bent u op zoek naar een Gezichtsbehandeling in Almere Buiten? Zoek dan niet verder en maak online een afspraak. Onze gespecialiseerde medewerkers gaan grondig te werk om maximaal resultaat te verkrijgen.

Gezichtsbehandeling almere buiten bij vitacare health solutions

Waar bestaat een Gezichtsbehandeling in Almere Buiten uit?

Gezichtsbehandeling Almere Buiten

Een gezichtsbehandeling in Almere Buiten bij VitaCare Health Solutions bestaat in eerste instantie uit een huidanalyse en huidscan om de conditie van uw huid te kunnen bepalen. Aan de hand van deze bevindingen worden ook de voor u meest geschikte huidverzorgingsproducten geselecteerd.

Lees verder →

03/04/2018
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Wat is een ontspanningsmassage

Wat is een ontspanningsmassage

december 21, 2021 @ 11:16AM

Regelmatig wordt er gevraagd: “Wat is een ontspanningsmassage?“. Dit artikel is bedoeld om op die vraag antwoord te geven.

Massagetherapie of eenvoudigweg masseren werd duizenden jaren geleden voor het eerst toegepast. Oude geschriften bevatten verwijzingen naar massage in Griekenland, Japan, China, Egypte en het Indiase subcontinent.

Massage werd voor het eerst populair in de Verenigde Staten in de 19e eeuw. In het midden van de 20e eeuw overschaduwde de vooruitgang in de geneeskunde de massagebehandeling. Daarna begon massage in de jaren 70 met een revival.

Er zijn meer dan 80 soorten massages die zacht weefsel manipuleren. Het doel van massage is om het weefsel te ontspannen, de bloed- en zuurstofstroom te verhogen, de pijn te verminderen en tot een algehele ontspanning te komen.

Lees verder →

02/04/2018
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Hoofdmassage bij hoofdpijn

Hoofdmassage bij hoofdpijn

december 21, 2021 @ 11:26AM

Bijna iedereen heeft wel eens hoofdpijn. Sterker nog, ruim twee miljoen Nederlanders lijden aan een vorm van hoofdpijn. Soms duurt het heel kort, maar er zijn ook mensen die bijna dagelijks hoofdpijn hebben. Er zijn verschillende soorten hoofdpijn en je kunt last hebben van één of meer soorten hoofdpijn. Hoofdpijn kan heel vervelend zijn. Gelukkig is de oorzaak zelden ernstig. Een hoofdmassage bij hoofdpijn kan dan verlichting geven indien deze wordt veroorzaakt door spanningshoofdpijn.

Spanningshoofdpijn geeft meestal een gevoel alsof er een strakke band drukkend of knellend om het (voor)hoofd zit. Het begint geleidelijk en gaat ook geleidelijk weer weg. Het kan minuten tot dagen duren. Nek en schouders zijn vaak ook pijnlijk en gespannen. Verschillende dingen kunnen er samen voor zorgen dat de hoofdpijn opkomt of aanhoudt. Hoewel spanning niet altijd de oorzaak is, kan spanning er wel voor zorgen dat de hoofdpijn blijft.

Lees verder →

27/03/2018
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Lichte ontspannende massage ondersteunt de zelfregulatie van angstpatiënten

Lichte ontspannende massage ondersteunt de zelfregulatie van angstpatiënten

maart 27, 2018 @ 11:45PM

Ontspannende massage | Fysiotherapeuten zullen in hun praktijk angstig gespannen patiënten tegenkomen. Een deel van deze patiëntengroep heeft een gegeneraliseerde angststoornis. Ze worden gekenmerkt door een scala van klachten zoals negatieve emoties, hoge morele ambities, een lage zelfwaardering, toegenomen spierspanning, pijn, rusteloosheid, onvermogen te ontspannen, overdreven reacties op kleine incidenten, moeite met concentreren, aanhoudende irritaties, en slaapproblemen.

Lees verder →

24/03/2018
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Ontspanningsmassage technieken

Ontspanningsmassage technieken

maart 26, 2018 @ 4:33PM

Ontspanningsmassage technieken verschillen van zacht strelen tot en met flink knijpen, kneden en drukken, rekken en trekken. Het belangrijkste instrument van de masseur? Handen! Een massage ondergaan is niet altijd aangenaam afhankelijk van de gebruikte massagetechniek. Het is daarentegen het resultaat dat telt. Over het algemeen voelt een massage fijn. Echter, wie mooi wil zijn of zich beter voelen, moet soms even pijn leiden. Massage en hiermee de aandacht voor uzelf en uw lichaam doen alleen al goed en komen de lichamelijke en geestelijke gezondheid ten goede.

Lees verder →

12/03/2018
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Effecten van massage op stress

Effecten van massage op stress

maart 25, 2018 @ 6:35PM

Massage en Stress | Langdurige stress is schadelijk voor het lichaam. Massage lijkt daarop een positief effect te hebben en dus een nuttige therapie zijn voor mensen met stressklachten. Hoewel wetenschappelijk onderzoeken niet allemaal eenduidig zijn en elkaar soms tegenspreken, zijn er toch verschillende effecten van massage op stress aan te wijzen.

Lees verder →

01/02/2018
door Sandhya Baidjoe
1 reactie

Stofwisselingskuur bio-HCG+ | populair bij VitaCare Health Solutions Almere

maart 24, 2018 @ 1:29PM

De stofwisselingskuur Bio-HCG+ is een effectief en eenvoudig dieet. De afslankkuur is kort, simpel en hormoonvrij en aanbevolen voor iedereen die serieus wilt afslanken, ook als al veel andere pogingen zijn ondernomen. Het is een kuur waarbij vrouwen binnen 23 dagen ongeveer 8 tot 10% lichaamsgewicht kwijtraken, en mannen 10 tot 12%. Het bestaat uit een dosis Bio HCG en het volgen van een op maat geschreven vet- en praktisch koolhydraatvrij dieet. Wil je meer afvallen? Dan kun je 2 kuren direct achter elkaar volgen.

Lees verder →
massage olie voor ontspanningsmassage

28/01/2018
door Sandhya Baidjoe
Reacties uitgeschakeld voor Massage olie kiezen, tips | VitaCare Health Solutions Almere

Massage olie kiezen, tips | VitaCare Health Solutions Almere

maart 25, 2018 @ 8:08PM

Bij veel massages wordt massage olie gebruikt. Er zijn echter heel veel soorten olie. Welke oliën kun je nu het beste kiezen voor massages? We besteden hier aandacht aan een aantal belangrijke zaken waar je op moet letten bij het kiezen van massage olie voor ontspanningsmassages. Ook geven we enkele tips voor verschillende soorten olie die kunnen worden gebruikt.

Lees verder →
WhatsApp ons
Stuur via WhatsApp
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial